Kaša ako z Instagramu!

Krupicová kaša od známej slovenskej bikinifitnessky! Aký je postup?

...a to doslova! Každý, kto čo i len trošku sleduje sociálne siete a najmä slovenskú fitness scénu určite zaregistroval poplach, ktorý vyvolala, aktuálne jedna z najlepších slovenských bikinárok, Beáta Graňáková. Okrem športových výsledkov, ktoré sú, mimochodom, vynikajúce, sa postarala aj o „znovuzrodenie“ môjho a predpokladám, že aj vášho jedla z detstva – grísky alebo inak známej krupicovej kaše! Keďže sa radím k verným užívateľom Instagramu, nadobudla som dojem, že celá slovenská fitness família raňajky-obed-večera konzumuje tento jej kulinársky skvost – nedalo mi to a recept som si vypýtala aj pre vás! Tak čo, skúsite ju?

Ingrediencie:

  • 50g ryžová krupica
  • 300-400ml nesladené mandľové mlieko
  • 125g jemný odtučnený tvaroh
  • 5g čokoládový proteín
  • 3g ghí maslo
  • suralóza
  • cejlónska škorica
  • štipka soli

 

Recept:

Mlieko zohrejeme na izbovú teplotu a pomaly vmiešavame krupicu tak, aby nám nevznikli hrudky, miešame až do zhustnutia. Necháme vychladnúť a primiešame tvaroh osladený sukralózou. Navrch posypeme štipkou soli, škoricou a proteínom. Na záver pokvapkáme roztopeným ghí maslo. Dobrú chuť!

 

Priemerné výživové údaje:

25B, 45S, 10T